Modne barve za lase 2019

Modni oblikovalci v letošnjem letu napovedujejo nove modne barve za lase 2019. Barve, ki bojo letos zelo modne so blond, rjava in rdeča. Se pri izbiri barve težko odločite katero bi si izbrali?

Predstavljamo vam kratke opise modne barve za lase 2019 ter galerije slik s primeri.

1. Blond barve za lase

Če že imate naravne svetlo rjave lase, potem se vas bo blond barva zlahka prijela. V letu 2019 bodo od blond vzorcev izstopali predvsem modni pšenični, zlati ter laneni vzorci. Modni oblikovalci so se namreč popolnoma odmaknili od pepelnate in platinaste blond barve.
Blond lase je pa lahko precej težko vzdrževati. Kljub temu da ne izgine tako hitro v primerjavi z rdečo barvo las,  lahko lasje po številnih pranjih postanejo celo oranžni ali pa rumeni.  Zato uporabljajte balzame in šampone za blond lase, da bo vaša blond pričeska čim lepša in sveža.

2. Rjave barve za lase

Ženskam katerim ni všeč vaša naravna rjava barva pa tudi nikar ne obupajte. Čeprav je blond barva ena izmed najbolj očarljivih in zaželenih je lahko čokoladno rjava barva ena izmed najbolj elegantnih in plemenitih.Če želite temnejše rjave lase oziroma elegantne in plemenite, si zagotovite uporabo čokoladno rjavih vzorcev oziroma odtenkov.

Pazite, da barva na škatli embalaže od barve za lase, ni modro-črna ali v barvi jajčevca. V določenih primerih lahko po barvanju rjava barva izgubi sijaj. V tem primeru si lahko pomagate z uporabo barvne kreme (1. ali 2. stopnja) brez amoniaka, ki vam bo prinesla nove poudarke.

3. Rdeče barve za lase

Tudi za rdečelaske obstajajo različni zanimivi vzorci. Če ste naravna svetlolaska vas lahko rdeča barva las povsem spremeni. Če si nameravate same pobarvati lase , si najprej barvo nanesite na narastek, potem pa 15 minut pred spiranjem še okoli ostalih predelov las. S spiranjem las s šamponom počakajte vsaj dva dni, saj bo tako barva intenzivna malo več časa. Po barvanju las na rdečo,  se izogibajte plavanja v bazenih. Klor izsuši ter uniči konice in zbledi barvo.