Najstniške fantovske frizure 2019

Splošno znano je, da fantje še posebej v najstniških letih iščejo razne stilske, zabavne in trendne fantovske frizure 2019. Želja po novih modnih in stilskih frizurah raste iz dneva v dan. Tudi običajno s svojo frizuro izražajo svoje osebnostne lastnosti. Določeni najstniški fantje gredo celo tako daleč, da gredo kar v frizerski salon, kjer jim frizer oblikuje najbolj čudaške fantovske frizure 2019 ali pa si doma kar sami obrijejo glavo. Obstaja precej veliko različnih stilnih frizur glede na tip in dolžino las (kratki, srednji, dolgi).

Na spodnji slikah si lahko ogledate nekaj različnih primerov  fantovskih frizur.

Pa si poglejmo nekaj najbolj trendnih in popularnih frizur za najstniške fante. Začnimo s kratkimi frizurami. Določene fantovske frizure 2019 so znane po preprostem vzdrževanju in enostavnosti. Poleg enostavnosti so tudi zelo popularne in elegantne. Ene od teh frizur so kratki rez, sprednji in stranski rez, površinski rez in na balin, klasične fantovske frizure 2019, kratke kodraste in špičaste. Te nazadnje omenjene so zelo raznolike in vsestranske.

Po drugi strani pa imamo za dolge in srednje dolge fantovske frizure 2019 na voljo ravne ohlapne pričeske, kodraste, valovite, Mohawk, večplastne, konjski rep, bob, Mullet, Mad in še mnogo drugih. Dolge in srednje dolge frizure 2019 imajo tudi večjo vsestranskost kot kratke. Lahko si ostrižete svoje lase na način da dobite punkovski ali emo slog.

Lahko pa preizkusite tudi druge načine in se pobarvate z netradicionalnimi barvami kot so modra, roza, rdeča ali katerakoli druga barva, ki vam pride na misel. Ena izmed najbolj popularnih frizurskih trendov med fanti  pa so tudi zvihki, ki lahko popolnoma spremenijo njihov videz.