Kratke frizure 2019 za ženske

V spodnji galeriji slik si lahko ogledate nekaj primerov kratke frizure 2019.

Novo leto je že postavilo nove mejnike v modi in kratke frizure 2015 so letos še bolj popularne kot lansko leto. Prišli so novi trendi, vendar še zmeraj lahko vidite nekaj starejših, kot sta pixie in bob. Najbolj popularna izmed vseh stilov v letu 2019 je zagotovo ombre frizura. Zelo kratke frizure je težko prilagoditi temu stilu, ampak če imate srednje dolge ne bi smeli imeti problemov.

Če ste poznani kot oseba, ki sledi zadnjim modnim trendom, boste letos definitivno izbrali kratke pričeske. Letos je tudi veliko izbire popularnih barv, tako da lahko izberete takšno, ki se poda k vašemu stilu. Na voljo so tako blond ali rjavi odtenki ali za tiste, ki ste dovolj drzne, barve kot je rdeča in vijolična. Vaš frizer vam bo lahko dal najboljši nasvet pri izbiri barve za vaše kratke pričeske. Kot že veste, najbolj zaželene kratke frizure 2019 so definitivno očarljivi pixie, elegantni bob in ombre.

Katero izbrati? Niti ni toliko pomembno. Izberite tisto, ki vas naredi privlačno in lepo. Tukaj je tudi nekaj napotkov za lažjo odločitev. Če bi radi izgledali igrivo in mlado potem si izberite različne variacije pixie kratke frizure 2019. Pixie je super za vse ženske, ki ne želijo izgledati preveč resno. Če pa želite izgledati elegantno in odraslo potem si izberite bob stil.

Če želite porabiti manj časa za urejanje las potem si definitivno izberite krajšo variacijo, katero je lahko vzdrževati. Izberite si sebi najbolj primerno frizuro iz slik, ki prikazujejo najboljše kratke frizure 2019  iz sveta mode. Tako da ne oklevajte več in se odločite za novo kratko frizuro.