Lasni vložki

Lasni vložki so izdelani iz umetnih las,kar vam omogoča popolno obstoječo pričesko, saj z lasnimi vložki lasje ne izgubijo volumna in se ne zravnajo. Lasnih vložkov ne smemo likati, kodrati ali barvati. So idealna rešitev v primeru če v kratkem potrebujete novo pričesko ter nimate časa za frizerja oziroma se vam le ta zdi predrag.
Lasni vložki so enostaven pripomoček s pomočjo katerega lahko oblikujete idealno pričesko, tudi če imate bolj kratke lase.

Svoje lase lahko enostavno spnete v figo oziroma čop ter nanje pritrdite vložek in vaša frizura bo izgledala prekrasno. V primeru če želite kakšen bolj poseben izgled pa lahko preprosto kakšen pramen od vložka zvijete ter ga pritrdite s pomočjo lasnice na lase. Lasni vložki se namestijo na lasišče s pomočjo sponke v obliki metuljčka oziroma krokodila. Izbira se lahko med ravnimi, kodrastimi, kratkimi, valovitimi, dolgimi lasnimi vložki, ki so na razpolago v pestri paleti barv.

Lasni vložki so namenjeni vsem,ki imajo probleme z nizko rastjo las, boleznimi las, tankimi lasmi ter s plešavostjo (moški). Nasplošno pa se uporabljajo za pridobivanje volumna las in za izboljšanje videza pričeske. Lasni vložki so torej možnost,da vsak izoblikuje svojo pričesko na svojevrsten način za razne posebne priložnosti, za vplivanje na pozornost drugih ljudi, da si ustvari unikaten izgled ter predvsem da si poudari svoj karakter.

Dodani lasje na vložkih so lahko naravni ali pa umetni. Vir naravnih las vložke se lahko pridobi samo iz Evrope ali Azije kjer je dolgih in močnih las največ.