Popularne moške frizure 2019

V nasprotju s splošnimi pop kulturnimi stereotipi, tudi  moški zelo skrbijo za svoje lase. In zakaj nebi? Glede na to da se v družbi  ljudje med pogovorom večinoma gledajo v glavo, kot pa v druge dele telesa. Kar pomeni da vaša frizura pošlje v svet določeno sporočilo o vaši osebnosti. V resnici so moške frizure 2019 tako močno simbolične, da nobena modna kulturna revolucija ni popolna brez njihovih blagovnih znamk.

V spodnji galeriji slik imate prikazanih nekaj zgledov popularnih moških frizur v letu 2019.

Samo pomislite kje bi bila potem skupina “The Beatles” brez svojih Bob frizur ali punk rockerji brez Mohawk stila. Poleg oblikovanja  mnenj o vas, so moške frizure 2017 tudi relativno poceni način za preklop na nov videz in pridobitev pozornosti. Predstavljamo  vam nekatere popularne moške frizure 2019 kot je npr. Fauxhawk (ali frizura Davida Beckhama).Ta nazobčana frizura je namenjena tistim, ki so bolj uporniškega duha oz. imajo radi imidž nagajivega fanta.

Na stran počesane in resaste moške frizure 2019 so bile nekaj časa zaščitni znak slavnega pevca Justina Bieberja, dokler se ni ostrigel. Takšna pričeska vas naredi čustvenega, srčkanega in verjetno velikega ljubitelja glasbe. Priljubljeni ste med ljudmi, saj v vas vidijo nedolžnost in zaupljivost.

Tisti ki imate dolge moške frizure 2019 je sporočilo, ki ga pošiljate v okolje odvisno od tega kako jih nosite in kako skrbite zanje. Ali so to lasje speti v konjski rep, razmršeni lasje, speti v dreadlockse ali pa so nesorazmerno dolgi. Poleg predpostavke, da vam je všeč metal ali rock glasba, dolga frizura običajno ponazarja vaš frajerski karakter in vašo naklonjenost do raznovrstnih hobijev.

Tisti z bolj razmršeno frizuro pa običajno izgledate, kot bi se ravnokar dvignili iz postelje, čeprav zjutraj pred ogledalom preživite kar nekaj časa, da poskrbite da je vsak las tam kjer mora biti. Kratko obrite moške  frizure 2019 pa običajno izkazujejo moško žilavost. Verjetno ste bolj športni tip in ne želite izgubljati preveč časa pred ogledalom.