Poročni make up

Priprava na poroko zagotovo ne spada pod vaše vsakdanje opravilo. Običajno se začne že 6 mesecev prej pred poroko, kar lahko za bližnje predstavlja precej stresno obdobje. Še poseben vpliv pa ima na splošno počutje, utrujenost in izgled ženina in neveste. Zato se tega dobro zavedajte in se na svečan dogodek dovolj zgodaj in dobro pripravite in organizirajte. Še posebno pozornost si tukaj zasluži poročni make up.

Sanje vsake neveste so, da bi na svoji poroki izgledala bolje kot kadarkoli prej. Zato je poleg svečane obleke, pričeske, šopka rož ter ostalih dodatkov zelo pomemben tudi poročni make up. Ujemati se mora tako s slogom poročne svečane obleke kot z vašim karakterjem. Poročni make up mora biti tudi naraven in svež, da še dodatno izrazi lepoto neveste.

Še najpomembnejši pa je izgled vaše kože. Biti mora čimbolj negovana in zdrava zato je priporočeno da se najprej obišče kozmetični salon. Tam vam bodo usposobljeni strokovnjaki lahko svetovali, kako poskrbeti za svojo kožo, da boste na svoji poroki izgledale veličastno. Videz kože je pomemben tudi zato ker predstavlja zrcalo vašega počutja in načina življenja.

Dodatni poudarek na lepoto vaše kože pa naredi tudi poročni make up. Za poročni make up je pomembno da imate zdravo kožo, za katero lahko poskrbite tudi s pravilno prehrano. Zaželjeno je da v veliki meri izključite mastno in težko hrano ter količino sladkarij (sladkosnednice), saj ima le ta slab vpliv na kožo. Priporočeno je da se tudi veliko gibljete, saj boste na svečanem dogodku potrebovale precej kondicije.