Srečni bambus osrečuje ljudi

srečni bambus
Srečni bambus je ena res luštna rastlina, ki prinaša v dom in v pisarno veliko sreče ter harmonije ter hitro rast financ in vsega dobrega, kajti to je rastlina, ki res hitro raste. Rastline so super za okras v stanovanju lai pisarni in pa tudi lep simbol pisateljstva ter naklonjenosti, če jo komu podarite. Med zelo cenjenimi rastlinami je že stoletja tudi srečni bambus, ki se ga dobi pri nas v vseh možnih oblikah. Običajno ga gojijo tako, da se razvije v zanimive oblike, kajti bambus je mehka rastlina, ko je mlada in se ga da oblikovati po svoje, ko pa ostari, je zelo trden, da iz njih delajo hiške in strehe ter pohištvo.
srečni bambus
Srečni bambus je res lepo in koristno darilo za vsakogar. Lahko je v šopku z drugimi cvetlicami lai pa samostojen, v nekaterih primerih pa je posajen v lončku in hitro ter zanimivo raste. Lahko se poigrate z njim tako, da ga ovijate koli predmetov in potem, ko je starejši, ohrani tako obliko, lai na primer spirale, lahko tudi v obliki srca. Izjemno lahko ga je vzgajati, ker je to rastlina, ki ne potrebuje dosti, samo vodo ima zel orad, brez nje ne bo preživel pa tudi na toplem mora biti, ker je avtohtono doma v bližnjem vzhodu.
Srečni bambus lahko kupite zase ali za svoje bližnje, za poslovne partnerje in kogarkoli bi radi osrečil iz neobičajnim in koristnim darilom. Tisti, ki verjamejo, da srečni bambus prinaša v hišo on v podjetje denar, opazijo, da je res tako, da se energije spremenijo in res priteče še več financ, kot jih je bilo prej. Ponavadi to ne naredi sama rastlina ampak človeka usmeritev v pozitiven cilj, da bo dobil nekaj, kar mu pripada in to se seveda tudi zgodi. Kakorkoli že, pomembno je, da deluje in da osrečite osebo.
Rate this post