Elektronska varuška je priročen pomočnik za starše

Elektronska varuška

Elektronska varuška je že kar nekaj časa v uporabi in je izjemno učinkovita, najdete pa jo tukaj: www.mali-vragci.si/otroska-oprema/elektronske-varuske in izberete tisto, ki se vam zdi za vas najbolj primerna. Vsaka elektronska varuška ima na internetu jasen opis, čemu je namenjena in kako deluje, zato boste lahko izbrali pravo. Seveda se v vsakem primeru lahko obrnete na podajalca za dodatna pojasnila, če ste morda v dilemi. Je pa to ena najboljših naprav, ki vas naredi mirne, če otroka pustite samega v sobi, da veste, kaj se z njim dogaja.

Elektronska varuška spremlja otroka, ali spi, ali je buden in ali joka. Nekatere elektronske varuške so narejene tako, da otroka zgolj slišite, te so bile že v preteklosti v uporabi in so tudi izjemno učinkovite, saj po zvoku točno veste, ali otrok spi ali je buden in ali kaj potrebuje. Seveda dojenček ne bo ostal tiho, če kaj potrebuje. Pri malo večjih otrocih pa je lahko drugače, ker se lahko zamotijo tudi s stvarmi, ki zanje niso najboljše.

Elektronska varuška

Elektronska varuška s prikazovalnikom vam pokaže sliko, kako je z otrokom. Videli boste in slišali ga boste točno, kaj se dogaja. Če spi, boste to videli in boste mirni, če ne spi in je tiho, pa boste tudi opazili in se lahko odločite, da greste po njega. Za večje otroke je to super, ker vidite, da ne delajo nečesa, kar bi jim morda lahko škodovalo. Vidite, če se igrajo in vas ne potrebujejo.

Video elektronska varuška vam pomaga otroka videti, ne samo preko zaslona, ampak ga tudi lahko spremljate preko mobilnega telefona. Nekateri to varuško uporabijo, če gredo z doma in pustijo otroka v varstvo drugi osebi, da preverjajo, ali se ta oseba do njih obnaša korektno. To je za vašega otroka zelo dobro, ker je nujno, da v otroštvu nima nekih res negativnih izkušenj, ki bi se mu vtisnile v nezavedno in bi ga to oviralo v prihodnosti pri njegovem zdravem razvoju.

Rate this post