Frizerske škarje – izmerite prave in najboljše

frizerske škarje

Ste frizer oz. frizerka in iščete profesionalne frizerske škarje za delo v salonu. Potem kliknite na spletno stran https://www.frizerskaoprema.si/c/frizerske-skarje/, kjer najdete izjemno kakovostne profesionalne frizerske škarje Jaguar, ki jih odlikuje ostrina in obdelava rezil na najvišjem nivoju.

Izbira pravih frizerskih škarij je za frizerja ključna, saj z njimi opravlja svoje delo. Profesionalne škarje za striženje ali tanjšanje las se razlikujejo po dolžini oz. velikosti in namembnosti. Poleg dolžine je pomembna tudi oblika škarij oz. ročaj škarij, saj vam ta lahko povzroči težave s karpalnim kanalom, ki je rešljiv le z operativnim posegom. Zato bodite res pozorni pri izbiri škarij.

frizerske škarje
Frizerske škarje so glavno in najpomembnejše orodje vsakega frizerja.

Profesionalne frizerske škarje – izbira
• Frizerske škarje dolžine 5.0 cm za striženje ženskih kratkih las, ki zahtevajo veliko natančnost in preciznost predvsem okrog ušes, na predelu čela in zadnjem temenskem delu.
• Frizerske škarje dolžine 5.5 cm so univerzalne in uporabne pri 80 % različnih tehnik striženja.
• Frizerske škarje daljših rezil 6.0 in 6.5 cm, ki so primerne za striženje moških in dolgolask. Večje frizerske škarje so namenjene tudi globokemu tanjšanju ženskih las oz. point cut-om, kar pomeni točkovno oz. vertikalno striženje, ki ustvari resasti videz konic.
• Škarje za levičarje so oblikovane tako, da se prilegajo levi roki in omogočajo bolj priročno striženje vseh levorokih frizerjev.
• Škarje za tanjšanje las dolžine 6.0 cm, ki se uporabljajo za redčenje moških in ženskih kratkih las, saj se z njimi lažje ustvari mehkejši prehod pri ščetinastih oz. grobih neukrotljivih laseh.

V pestri ponudbi profesionalne opreme za frizerje, izberite najboljše frizerske škarje Jaguar, ki vas bodo zagotovo navdušile, saj so izjemno kakovostne z ostrim rezilom. Tudi vaše stranke bodo opazile razliko, saj jim bo vaše striženje oz. tanjšanje las odslej še bolj povšeči, ker boste lahko še natančnejši in bolj drzni pri oblikovanju najnovejših modnih trendov v frizerstvu.

Rate this post