Odštekane frizure 2019

Oglejte si super frizure s klikom na spodnje sličice!

[nazaj na galerijo]

[nazaj na galerijo]

Če se ozremo po ulici in na hitro ocenimo, kaj je in za frizure 2019, prav hitro ugotovimo, da so to krajše frizure z zelo kratkimi stranskimi deli. Ti zelo kratki stranski deli so zabriti. Frizure 2019 dopuščajo, da z aktualnega modnega paža prehajamo na krajše dolžine ali si pustimo nekoliko daljše lase. Take frizure spremljajo tudi zelo modne barve. Te so popestrene z novimi, povečini nordijsko blond odtenki, ki poudarjajo narastek oziroma naravno osnovo. Frizure 2019 izražajo čutnost in naraven primitiven videz. Frizure 2019 so estetsko dodelane, temeljijo na velikem deležu osnovne barve, z linijami, ki so uporabne in posodobljeno predstavljene. Frizure 2019 so tako dolge kot kratke, s fru frujem, ravnim ali počesanim na stran.

Pri dolgih laseh se zlahka poigravate z retro stili, ali pa se odločite za nove oblike večplastnih pričesk. Prehodi med plastmi so tanki, mehki in asimetrični, kar da frizuri poseben čar in igrivost. Dolgi lasje ne bodo več dolgočasni. Frizure 2019 še vedno ponujajo večno modni fru fru. S fru frujem lahko v trenutku spremenite celotno vašo podobo, le pravega jepotrebno izbrati. Glede na obliko obraza in teksturo las je lahko fru fru raven, gost, ali pa počesan na stran. Priporoča se, da je fru fru čim daljši in čim gostejši, ker se tak poda gladkim, ravnim lasem, ki segajo do ramen. Tudi kombinacija fru fruja s krajšimi in malo razmršenimi lasmi, naredi seksi videz. Ženske z naravno valovitimi lasmi se lahko poigravajo z različnimi frizurami. Naravno valoviti lasje so lahko dolgi ali pa postriženi na paž. Kombiniramo jih lahko tudi s fru frujem. Tiste, ki nimajo naravno valovitih las, si lahko pomagajo s kodralnikom in si za posebne priložnosti, ali pa kar tako, naredijo povsem nov, drugačen videz s kodrčki.

Pri kratkih frizurah se lahko več poigravamo z barvami, pri dolgih laseh pa težimo k naravnim zemeljskim barvam. Frizure 2019 moškim prepušča kar nekaj svobode. Načeloma si moški izbere frizuro glede na njegov življenjski slog. Tisti, ki so športniki po duši ali si želijo nekoliko uporniškega videza, se odločijo za popolnoma kratko, obrito moško frizuro. Zelo modne so kratke frizure, ki so počesane na stran ter je dobro vidna linija med kratkimi in nekoliko daljšimi lasmi na vrhu. Še vedno modne pa so dolge frizure. Lasje so lahko speti v konjski rep, razmršeni, ali pa so nesorazmerno dolgi. Frizure 2019, tako moške kot ženske, poudarjajo lepoto naravnega videza las. Lepi so samo negovani in zdravi lasje, zato moramo pravilno poskrbeti za nego svojih las.

Rate this post