Beljakovina kolagen za lepe in sijoče lase vas bo pomladila

grlobolja-zima

Kolagen za lepe in sijoče lase je beljakovina, ki dejansko naredi to, da veže telo skupaj, drugače ne bi bili celi. Teh beljakovin je 28 različnih in nastajajo v različnih delih telesa. Vpliva na lepo in zdravo kožo ter na elastičnost in prožnost las. Beljakovina kolagen za lepe in sijoče lase mora biti v telesu v zadostni količini, da so naši lasje sijoči, vihravi, lepi in močni ter prožni in da ne izpadajo. Kolagen sestavlja celice in je kot lepilo, pri tem pa set tvorijo hormoni v celicah, ki jih nujno potrebujemo za življenje. Brez tega res ne gre.

kolagen za lepe in sijoče lase

Kolagen je sestavni del vseh naših organov, kože, možganov, kosti, kože in las. Eden od 28 različnih kolagenov pa je tudi kolagen za lepe in sijoče lase, ki ga lahko kdaj tudi primanjkuje, kar se močno pozna na barvi in sijaju las, na njihovi prožnosti, lahko se lomijo in cepijo, pa tudi nohti lahko postanejo precej krhki. Da imamo pomankanje kolagena vemo tudi po tem, da imamo težave s sklepi in bolečine v njih, da je koža suha, siva in postarana, imamo težave s hormoni, zaprtjem ali drisko.

Pomanjkanje kolagena se začne po 25 letu starosti in gubice so že prvi znak pomanjkanja te pomemben beljakovine, zato ga moramo vnesti dodatno. Kolagen za lepe in sijoče lase je del kolagenov in se nam lasje, koža ter ostale težave hitro popravijo. Lasje nehajo izpadati, so bolj gosti in daljši, lepše rastejo in se ne cepijo več.

Vseeno je, kateri kolagen boste vnesli v telo, saj pripravki vsebujejo vse vrste kolagena, ki ga potrebujemo in se samo kolagen za lepe in sijoče lase, zato boste lahko popravili več zdravstvenih težavi hkrati, katerimi imate sedaj probleme. Dejansko začne delovati že takoj in v enem tednu se lahko rezultati poznajo že v taki meri, da boste zelo vesel in prijetno presenečeni.

Rate this post