Modne torbice letošnjega leta

Nežnejši spol vloži veliko časa, truda in denarja v urejen, svež in moderen videz. Vsak stil oblačenja in življenja pa lepo dopolnijo čudovite modne torbice. Vsako leto se stil in barva teh dodatkov malo spremeni in se prilagaja svetovnim trendom. Na trgu je ogromno ponudbe in prav vsaka lahko najde torbico, ki se prilagodi njenemu okusu in je cenovno ugodna.

S klikom na slike si poglejte nekaj primerov letošnjih torbic!

Slika 3 od 4

Slika 3 od 4

Običajno imamo v omari več torbic in jih vsakodnevno prilagajamo primerno stilu ter priložnosti. Modne torbice so na voljo že skoraj v vseh trgovinah, veliko izbiro pa nudijo tudi spletne trgovine. Preko spleta lahko naročite originalne izvedbe torbic različnih modnih oblikovalcev, ki narekujejo svetovne modne trende.

Modne torbice

Torbica se ponavadi barvno ujema s čevlji, nakitom ali šalom. Vendar to ne  pomeni, da morajo biti dodatki v strogo enakih barvah. Ujemati se morajo odtenki in kombinacije. Modne torbice so v živahnih barvah mavrice ali malo bolj umirjenih pastelnih barvah. Vsaka ženska mora imeti v svoji omari črno torbico za različne uradne ali stroge svečane priložnosti. Vendar so se tudi v protokolu spremenile smernice in dopuščajo malo domišljije ter kakšno nežno, nevpadljivo barvo. Za posebne dogodke lahko izberete malo torbico, ki ji rečemo kar puščica. Te modne torbice držite v roki in vsebujejo le najnujnejše. Nekatere imajo priložen pašček, da lahko torbico damo tudi čez rame. Za vsak dan pa lahko letos izberete cvetlične vzorce živih barv, ki bodo popestrili nežne poletne oblekice. Modne torbice so prilagojene za vsak okus; vintage, retro, poslovni stil, … Tudi velikost se prilagaja vsakemu posebej. Odvisna je torej od priložnosti in ali je to dnevna ali večerna torbica.

Modne torbice 2014Čez dan potrebujete s sabo veliko stvari. V torbici se tako najde poleg denarnice in ključev še rokovnik, kozmetika, morda steklenica vode, svinčnik. Torbica mora po velikosti in praktičnosti ustrezati. Dnevne torbice imajo zato ponavadi velike ročaje ali pašček, ki omogoča proste roke. Modne torbice pa ne uporabljajo samo ženske, ampak tudi vse več moških. Prepričale so jih s svojo praktičnostjo, saj časi, ko so moški nosili denarnice in ključe v žepih hlač, počasi minevajo. Moške torbice so ponavadi zelo majhne, saj gredo notri le dve ali tri osnovne stvari. Večinoma imajo kar dolg pašček, saj se  jih nadene preko trupa, da ne ovirajo pri hoji. So lep dodatek tako športnemu kot tudi vsakdanjemu ali poslovnemu videzu. Modne torbice so torej nujen dodatek tako za moške kot za ženske. Ogromna izbira nam omogoča da izgledamo moderno in urejeno, ne glede na to kakšen imamo slog oblačenja.

Rate this post