Razkužilo za roke in površine Butters

Če kdaj, smo se v prejšnjem letu naučili, da smo v vsakdanjem življenju obkroženi z različnimi bakterijami in virusi, ki našemu telesu poskušajo preprečiti optimalno delovanje. Začeli smo se zavedati, da edino redno umivanje rok in uporaba razkužil za roke pripomoreta k preprečevanju prenosa okužb. Zato bi vam želeli predstaviti slovensko podjetje Pentiv, deluje že 31 let in poleg ostalih zaščitnih izdelkov, nudi tudi kakovostna razkužila za roke in različne površine. Nakup razkužila je bil v letu 2020 zelo pogosto opravljen s strani velike večine ljudi, saj smo imeli veliko težav s Covid-19.

Razkužilo_za_roke

Danes si že skoraj ne znamo predstavljati, da s seboj v torbi ali v avtu ne bi imeli razkužila za roke. Razkuževanje je postalo del vsakdana in na skoraj vsakem vhodu nas pričaka razkužilo ter napis, da si je ob vstopu potrebno razkužiti roke. Razkužila so nam začela predstavljati prvo bojno vrsto prosti različnim bakterijam in virusom. In če so se nekoč bolj kot ne uporabljala zgolj v zdravstvenih domovih, se danes uporabljajo v vsakem podjetju in v vsakem trgovskem središču. Tudi ozaveščanje in poudarjanje o primerni higieni rok in razkuževanju je postala naša stalnica. Hkrati se je slednje izkazalo za zelo učinkovito proti širjenju različnih bolezni, saj primerna higiena rok drastično zmanjša možnost okužb v družbi.

Na tem mestu pa je potrebno poudariti, da se lahko v poplavi različnih vrst razkužil za roke in površine, hitro zmedemo in ne vemo več kateri je tisti najbolj učinkovit in hkrati ne pre-agresiven za kožo. Nekatera razkužila na trgu namreč ali ne dosega zadostne količine etanola in so posledično neučinkovita ali pa so tako agresivna na kožo, da se le-ta popolnoma izsuši in boleče razpoka. Zato je potrebno biti previden pri nakupu razkužil za roke.

Med najbolj izpostavljene in priljubljene izdelke v podjetju Pentiv bi lahko zagotovo uvrstili Razkužilo za roke in površine Butters. Gre za vsestransko učinkovito dezinfekcijsko sredstvo, s 73 % etanola, namenjeno tako za kožo kot za različne površine. Po zaslugi eteričnega olja limonske trave izredno lepo diši in kože ne izsuši, temveč zelo blagodejno deluje nanjo in jo neguje.

Rate this post