Nove ženske kopalke 2017

Kopalna sezona se še ni začela, pa vendar modni oblikovalci, domači in svetovni proizvajalci kopalk že ponujajo širok izbor trendov in smernic za ženske kopalke 2017.  Za mnoge ženske je izbira pravih kopalk zelo pomembna. Prav tako pa to lahko predstavlja določen napor in stres. Najvažnejši nasvet, ki se ga lahko pri izbiri kopalk držimo je ta, da se moramo v njih počutiti udobno.  Tako si s pravim izborom kopalk podarimo čutnost in z njimi izrazimo svoj način življenja.

Modne revije poletnih oblačil za prihajajočo sezono 2017 so že končane, tako, da so zadnje kolekcije za ženske kopalke 2017 že na policah trgovin. Izbor kopalk za to poletje je izjemno širok in vključuje kopalke za vse postave in za raznolike osebnosti. Poletje bo v znamenju nekakšne mešanice bikini kopalk in enodelnih kopalk. Pri enodelnih kopalkah se lahko pojavljajo določeni izrezi, lahko pa so tudi bolj klasično krojeni modeli. Trend poletja 2017 bo močna barvitost in igrivost. Čutiti bo tudi spogledovanje s preteklostjo, pri nekaterih modelih bo tako zaznati vintage pridih. Ženske kopalke 2017 bodo torej izstopale v močnih, intenzivnih barvah. Prevladovala bo turkizna barva, rumena in seveda rožnata barva. Nekaj modelov kopalk, bo tudi za tiste ženske, ki prisegajo na živalske in cvetlične potiske.  Zelo pomembno mesto bo še vedno imela črna barva, ki bo letošnje poletje pogosto v kombinaciji z belo barvo. Kljub temu, da je pri kopalkah 2017 čutiti vintage pridih, črno bela kombinacija močno drži svoje mesto.

Enodelne ženske kopalke 2014

Oblikovalci so se za ženske kopalke 2017 poigrali s to barvno kombinacijo na veliko načinov. Eden od načinov vključuje črte. Črte na vse načine, tanke, široke,  v ležeči ali pokončni obliki.  Črtni vzorci so odlični za ženske kopalke 2017, saj lahko skrijejo odvečne kilograme ali pa poudarijo obline.  Vodoravne črte na kopalkah si bodo privoščile tiste ženske, ki imajo skladno in vitko postavo, navpične črte pa vizualno podaljšajo trup in skrijejo manjše pomanjkljivosti. Tako bodo kopalke z navpičnimi črtami še posebej privlačne na ženski, ki je manjše rasti.
V modo pri kopalkah se to poletje na inovativen način vračajo tudi detajli iz kvačkanja in makrame vozlov. Oblikovalci so vključili kvačkanje in makrame na naramnice, na trakove za okrog vratu in na stranski, bočni  del spodnjega dela kopalk.  Pri enodelnih kopalkah pogosto najdemo vzorce na hrbtnem ali trebušnem delu kopalk.
Trend med večjimi oblikovalci za ženske kopalke 2017 je kolekcija imenovana mix&match, ki se vse bolj uveljavlja in prihaja v ospredje. Ženska si sama prosto izbere svoj komplet. Izbiraš in kombiniraš med različnimi modrčki, hlačkami, barvami ali pa potiski. Zelo mladosten in zabaven pristop pri izbiri poletnih kopalk.

Rate this post