Kdo je dermatolog in kako vam lahko pomaga

Dermatolog je specialist za bolezni kože. Obiščite Estetiko Omnia za najboljše možne storitve na tem področju., informacije pa pridobite na tej spletni strani. V Estetiki Omnia želijo nuditi kar najbolj celovito obravnavo njihovih pacientk in pacientov. K njim prihajajo osebe z željo po zdravstvenih in lepotnih spremembah, ki jim je zelo pomembna skrb za zdravo telo in obraz ter njun videz. Človekov največji organ je koža – zato ni nič presenetljivega, da svojo ponudbo razširjajo z medicinsko vejo, ki se osredotoča prav na zdravje in lep videz kože. Dermatolog je specialist za kožne bolezni.

dermatolog

Z dermatološkimi storitvami v Estetiki Omnia boste s specialistko dermatologije odslej svoje zdravstvene težave s kožo reševali v poznanem okolju, kjer sta osnovni vodili strokovnega tima dobro počutje pacienta ter zaupen odnos z zdravniškim osebjem.

Svoj obraz pogosto opazujemo v ogledalu. Opazimo vsako novo nastalo gubico, moti nas svež mozoljček in hitro zasledimo nov siv las. Vse to so sicer z estetskega vidika pomembne spremembe, ki nas lahko zelo motijo, se pa lahko v tem času na drugih mestih na našem telesu – kjer koli na koži – dogajajo spremembe, ki so lahko zdravju škodljive ali ga celo ogrožajo.

Mi pa jih, ker se ne zavedamo pomembnosti pregledovanja celega telesa, predvsem majhnih sprememb na koži, enostavno spregledamo. Govorimo o spremembah znamenj na koži, ki lahko nakazujejo celo kožnega raka, bolezni nohtov in lasišča… Poskrbite za svoje zdravje in enako natančno, kot spremljate število gubic, sledite tudi drugim kožnim spremembam. Dermatolog je pravi odgovor za vaše težave.

Brez skrbi in zadreg se boste v intimni in okusno opremljeni ambulanti z zdravnico temeljito pogovorili o vaših dermatoloških težavah, zaradi katerih prihajate. Po pogovoru sledita pregled dermatoloških težav in diagnoza, ki jo zdravnica pacientu temeljito obrazloži in skupaj naredita načrt zdravljenja oziroma dodatne preiskave.

Dermatolog bo vašo kožo temeljito pregledal, poiskal bo vzroke, predvsem pa rešitev za vašo bolezen. Dermatolog vam pomaga do zdravja kože.

Rate this post