Ninice za dojenčke in ostala darila za novorojenčke

ninice za dojenčke

Prihod novega družinskega člana je vedno razlog za praznovanje. Splošna navada je, da novopečeni mamici čestitamo in ob rojstvu otroka ji lahko podarimo tudi darilo. Precej popularna darila so individualizirane ninice za dojenčke, ki vedno pridejo prav in jih ni nikoli preveč. Pri Medori lahko izbirate med različnimi vrstami ninic in odejic, ki so namenjene prav novorojenčkom. Od ostalih ninic na trgu izstopajo po tem, da so izdelane le iz naravnih materialov, ki niso škodljivi za novorojenčke, prav tako pa so narejena v Sloveniji. Ne samo ninice in odeje, pri Medori lahko dobite otroška oblačila, ki so kvalitetna in prijetna za nošenje.

Odejice in ninice za dojenčke

Odejice in ninice za dojenčke spadajo med najbolj osnovno otroško opremo. Uporablja se jih tako pozimi, kot tudi poleti. Pozimi so bolj atraktivne odejice iz toplejših materialov, medtem, ko v toplejših dnevih pridejo v poštev tanjše odejice, pa še to le, če se shladi. Tanjše odejice se lahko uporabi tudi kot pregrinjalo čez voziček in tako otroku nudi senco.

Treba je omeniti tudi glavno razliko med odejicami in ninicami. Odejice so v osnovi namenjene pokrivanju otroka in nimajo nobenega posebnega pomena. Potem pa so tu še ninice za dojenčke, ki pa sčasoma lahko postanejo pomemben del otrokove lastnine. Ninice so namreč več kot odejice, saj se lahko na njih otrok močno navadi. V nekaterih primerih otroci brez ninice ne more spati ali pa jo morajo imeti nujno s seboj, ko gredo v vrtec, do sorodnikov in kamorkoli, kjer staršev ni zraven.

Darilo za nosečnice in novopečene matere

Ob rojstvu otroka se spodobi novopečenim staršem čestitati in zraven priložiti majhno darilo. Največkrat gre za plišaste igrače, ropotuljice, slinčke in seveda odejice oz. ninice za dojenčke. Lahko se odločite za posamezno darilo, lahko pa pošljete kar darilni paket, kjer gre za nekaj simboličnih kosov primernih za novorojenčka in njegovo mater.

Na spletu je ogromno različnih daril in težko se je odločiti za najbolj primernega. Če želite kvalitetno darilo, ki je izdelano iz naravnih materialov, je zagotovo Medora najboljša izbira. Dejstvo je, da ima vsak svoj okus in zato je najbolj smiselno, da se odločite za tisto vrsto darila, ki je vam najbolj všeč in za katerega menite, da bo staršem prišel najbolj prav. Če se odločite za odejice ali ninice za dojenčke, zagotovo ne morete zgrešiti, saj se tako darilo vedno rabi in starši ga lahko uporabljajo še nekaj časa.  Izbirate lahko med različnimi barvami ninic in pri Medori boste opazili, da gre za nežne barve, ki bodo delovale pomirjevalno.

Individualizirana darila

Darila za novorojenčke lahko podarite v takšni obliki kot so, lahko pa se odločite za individualizirano darilo. Še posebej odejice in ninice za dojenčke lahko popestrite z napisom. V veliki večini gre v teh primerih za napis otrokovega imena na ninico oz. odejico. Pri Medori ime izvezejo, tako da ni strahu, da bi se napisano ime sčasoma spralo dol.

Individualizacija daril je precej priljubljena oblika darila. S tem novim staršem sporočate, da darilo ni bilo poslano na hitro, ampak ste se do neke mere potrudili in tako naročili darilo, ki je namenjeno prav njim.

Naravni materiali so najbolj primerni za dojenčke

Ninice za dojenčke, ki jih dobite pri Medori so izdelani le iz naravnih materialov. Otroška koža je namreč zelo občutljiva, zato niso vsi materiali primerni za njih. V primeru, da gre za neprimeren material, se lahko pojavijo težave na dojenčkovi koži.

Pomembno je torej, da so materiali izdelani le iz naravnih materialov, kjer ni dodanih strupenih kemikalij. Za ninice za dojenčke se tako pri Medori uporabljajo samo materiali, ki imajo vse potrebne certifikate, ki dokazujejo, da nimajo nobenih škodljivih snovi in so varni tudi za novorojenčke.

V večni primerov gre tako za muslin, ki je oblika bombaža. Muslin je material, ki je tanek in diha. Potem pa imajo nekatere odejice dodan še pliš, ki poskrbi za dodatno toplino in mehkobo.

Otroška oblačila Medora

Medora je znamka, kjer lahko dobite vse vrste otroških oblačil in ostalih dodatkov za otroke, kot so odejice, ninice za dojenčke in brisače. Vsi njihovi izdelki so ročno narejeni v Sloveniji in izdelani le iz najbolj kvalitetni in naravnih materialov. Tu ne boste našli oblačil, ki bi se hitro raztrgala, zmuckala ali drugače uničila. Ker se predvsem osredotočajo na izdelavo oblačil za dojenčke in malčke, je to še kako pomembno. Otroška koža je namreč precej občutljiva, zato je kakovost res na prvem mestu.

Pri njih najdete tudi prikupna darila za babyshowerje in ob rojstvu otrok. Ninice za dojenčke so med najbolj priljubljenimi izdelki z razlogom. Gre namreč za ninico v obliki zajčka, ki jo otroci naravnost obožujejo. Seveda se lahko odločite tudi za darilne pakete, kjer lahko ninico kombinirate s priponko za dudo, odejico in s čestitko.  Po želji lahko paket ustvarite tudi sami in notri dodate vse izdelke, ki ujamejo vašo pozornost. Ninice in odejice lahko tudi personalizirate in jih pošljete naravnost na dom obdarovanca, torej do mamice z novorojenčkom.

Rate this post