Ali vas zanima vedeževanje?

vedezevanje

Z vedeževanjem lahko preko taroka spoznate svojega nadangela in boginjo. Ali ste nemirni in ali vas zanimajo različne stvari iz vaše prihodnosti in preteklosti glede ljubezni, denarja, službe,… Za take informacije se lahko naročite k vedeževalki. Preprosto pokličete dostopne vedeževalce ali vedeževalke, jim poveste vaše podatke, kot na primer kdaj ste rojeni, kje ste rojeni, vaše ime in vprašate kar vas zanima. Vedeževalec vam informacije lahko izračuna po različnih postopkih.

Vedeževanje lahko poteka po postopkih, kot so vedeževanje iz kart ali kartomatika. Poznamo več vrst, na primer tarot karte, ciganske karte ali celo navadne igralske karte kot so karte za remi. Astrologija je vedeževalska tehnika, ki temelji na vašem horoskopu in vaših znakih v različnih planetih in zvezdah. Horoskop temelji na podatkih vašega kraja ter časa rojstva, države in dogodka v tistem času. Ena izmed možnih tehnik je tudi prerokovanje iz kavne usedline, ki jo vedeževalec preveri po koncu pitja kave. Pri tem ima skodelica ključno vlogo, saj vsak del nje sporoča določen pomen na primer del okrog ročaja nam pove sporočevalca, del desno od ročaja nam sporoča partnerstvo. Del proti vrhu skodelice nam predstavlja sedanjost oziroma prihodnost, spodnji del pa sporoča stvari iz preteklosti. Poznamo tudi starodavno vedeževalsko tehniko Yijing, pri kateri žrebamo oz. vlečemo rmanova stebelca ali mečemo kovance in s tem sestavimo heksagram, ki si ga razložimo s knjigo premen. Največkrat pa v filmih zasledimo tudi vedeževanje iz dlani in iz kristalne krogle.                                                                                                                                                                Pri vedeževanju iz roke se vedeževalec osredotoči na analizo črt na rokah, stisk roke ter blazinice na prstih. S kroglo pa nekateri opazijo pojave v senci, ostali pa se osredotočijo na umiritev in sproščanje.

Če vas je članek pritegnil in si želite izvedeti več o sebi, vam priporočamo kontaktiranje Sibila vedeževanja, kjer je vedeževanje možno preko telefonske številke na njeni spletni strani ali obiska v živo.

 

Rate this post