Zakaj imeti električno kolo Cube

električno kolo cube

Električno kolo Cube je stroškovno učinkovito, saj prinaša najboljše razmerje med ceno in kakovostjo. To lahko takoj opazite v vrhunski tehnologiji, ki jo imajo električna kolesa blagovne znamke Cube je vgrajena v skoraj vsak model. Vsaka linija e-koles velja za višji standard kot večina. Električno kolo uporablja baterije v okvirju, zaradi česar so bolj podobne običajnim dizajnom koles. Njihova geometrija in majhna teža, ki ne presega 20 kg, sta primerni za zagotavljanje udobja pri vožnji in okretnosti tudi na grobih poteh. To kakovost vidimo tudi pri hidravlični kolutni zavori, ki ohranjajo nizko težo in dajejo boljše splošno upravljanje. To je linija eMTB, ki upravičuje svoje ime, hkrati pa ne pretirava s svojimi cenami.

 električno kolo cube
električno kolo Cube z delno integriranimi baterijskimi paketi, ki so prisotni v drugih modelih, in tako kot druge linije hardtail, se odloči za popolno vključitev baterije v okvir. Električno kolo Cube je hibridno električno kolo, ki pomaga narediti električno kolo praktično in zabavno. Večino modelov pa poganja isti varen, preprost Boschev motor. To je motor, ki je takojšnja prednost, če upoštevamo obilen navor in pospešek brez primere. Hidravlične kolutne zavore Shimano XT s 4-batnimi sprednjimi in zadnjimi čeljustmi so jasen korak naprej od modelov v drugih linijah e-koles. Večina modelov, ki spadajo pod Reaction Hybrid, ima povprečni doseg najmanj 95 km, kar je milo rečeno idealno za gorsko kolesarjenje.

Na splošno je to ena boljših hibridnih ponudb znamke, saj je vsestransko uporabna. To vidimo v širših pnevmatikah. Zato je večina modelov odlična možnost za mestne vožnje kot tudi za težke in grobe poti. Številni vozniki so pohvalili Boscheve motorje tako kot dejstvo, da lahko ta e-kolesa zagotavljajo udobje med vožnjo ne glede na to, kako dolgo jih vozite. Skratka, gre za možnost splošnega namena in na splošno je to tisto, kar si večina kolesarjev želi od svojih e-koles. Vabimo vas, da si na zgornji povezavi podrobneje ogledate električno kolo Cube.

Rate this post