Otroške posteljice za naše malčke

Postati starš je nekaj najlepšega v življenju. Najlepši pa so tisti trenutki, ko izbiramo opremo za našega še nerojenega malčka. Zna pa nastati problem kakšno otroško posteljico izbrati in zakaj. Mogoče kdo pomisli in si reče, zakaj ne bi prve mesece spal kar pri nama. Jaz mislim, da to ni najbolj primerno razmišljanje, imeli boste dovolj časa za cartljanje, stiskanje in še marsikaj drugega. Tako vi, kot otrok si zaslužita miren spanec in počitek. To pa lahko samo tako naredite, da otrok spi v svoji posteljici. Otroške posteljice so zelo prijetne in narejene za udoben spanec dojenčka.

Tisti, ki si želite prve mesece ob sebi in ne nekje v drugem prostoru, postavite posteljico v vašo sobo ob vaši postelji. Otroške posteljice lahko vidite so zelo različne se razlikujejo tudi nekako poletih otroka. Seveda za prve mesece je najboljše, da nabavimo kašno zibelko ali posteljico z ograjico. Zakaj ograjica? Mislim, da je to vsem jasno, saj se hitro bo začel otrok premikati in kaj se lahko zgodi, če nima ograjice. To si noben starš ne želi, še kako hitro se nam lahko zgodi, ko ga pustimo kasneje za par minut na postelji in okoli naredimo z vzglavniki zid, da se skotali na tla. Zato res morajo otroške posteljice biti primerne za starost otroka.

otroške posteljice

Otroške posteljice, kot vidite na spletni strani so res prisrčne. Ko kupujete za prve dni posteljico, kupite takšno, da bo spal res nekje do tretjega leta v njej, da ne boste pogosto kupovali nove. Kasneje pa je otrok res dovolj star, da lahko spi že v pravi posteljici. Lahko kupite tudi ograjico, ki se na montira na posteljo, da je otrok ponoči varen, ko se premetava. Otroške posteljice so narejene iz lesa, da se otrok res prijetno počuti in sladko spi. Če ste v nakup posteljice, hitro poglejte spletno stran in nakup kar opravite prek računalnika.

Rate this post