Ljubezenski horoskop: ali je res vse zapisano v zvezdah?

ljubezenski horoskop

Ko vam življenje po številnih neuspelih ljubezenskih zvezah ponovno pripelje naproti popolnoma neustrezno osebo, pričnete iskati odgovore. Razlage iščete v vas samih, analizirate dogodke, na koncu pa za polom okrivite tedenski ljubezenski horoskop, ki vam je napovedal, da se bo tisto sončno soboto v decembru v vašem življenju znašla oseba, ki vam bo zelo ugajala.

In že v naslednjem trenutku listate revije, da preverite svoj ljubezenski horoskop.

Astrološka znamenja in ljubezenski horoskop

Sile planetov naj bi prehajale skozi leče, ki jih predstavlja dvanajst astroloških znamenj, v katera so razdeljeni ljudje glede na datum rojstva.

Znamenja ognja in ljubezenski horoskop

Ljudje ognjenih znamenj so ustvarjalni, strastni, avanturistični idealisti, ki se hitro razjezijo, a tudi pomirijo.

Oven je v ljubezni posesiven in velikokrat ljubosumen, a bo svojo ljubljeno osebo vedno branil in se postavil zanjo. On pride, osvaja in zmaga. Je do skrajnosti čuten in strasten, vendar potrebuje svobodo, zato se ne pusti vkleniti v okove. Če ga želite osvojiti, morate izgledati divje in nepristopno.
Ujame se z rakom, tehtnico, strelcem, vodnarjem.

Lev je uglajen in obziren do nasprotnega spola. Biti mora oboževan. Za ljubljeno osebo se bo vedno boril do konca.
Če ga želite osvojiti, morate dajati vtis, da vas je on prvi opazil.
Ujame se z ovnom, tehtnico, ribama.

Strelec se boji resnih ter trajnih vez, četudi je zelo romantičen in se hitro zaljubi. Namesto, da bi bil zvest v ljubezni, je zvest ljubezni.
Ujame se z ovnom, dvojčkoma, tehtnico, vodnarjem.

ljubezenski horoskop

Znamenja zemlje in ljubezenski horoskop

Ljudje, ki so rojeni v znamenju zemlje so zanesljivi, praktični, premišljeni, predvidljivi, zadržani, nezaupljivi, materialistični, konzervativni in disciplinirani.

Bik ni pretirano romantičen, je pa izredno zvest in sposoben večne ljubezni. Če ga želite osvojiti, se vam ne sme muditi.
Ujame se z rakom, devico, kozorogom.

Devica se dosledno drži svojih visokih moralnih načel, zato zelo težko izbere pravega ljubezenskega partnerja. Ko ga najde, ga ne spusti več iz rok.
Ujame se z ovnom, bikom, rakom, škorpijonom, devico, kozorogom.

Kozorog je izjemno previden, vstopa v odnose zelo počasi. Ne mara prepirov, nezvestobe in ljubosumja. Teži za trajno vezo in ni zadovoljen z nič manj kot popolnostjo.
Ujame se z bikom, rakom, kozorogom, ribama.

Znamenja zraka in ljubezenski horoskop

Ljudje, ki so rojeni v znamenju zraka so komunikativni, dobri misleci in govorniki, ljubitelji lepega in sposobni doseči nemogoče.

Oseba rojena v znamenju dvojčka je spogledljiva, pozorna, občutljiva in težko izraža svoja čustva. Ne verjame v večne zveze. Zvestoba je zanjo le abstrakten pojem, saj je velik egoist.
Ujame se z levom, strelcem, vodnarjem.

Tehtnici vlada Venera, zato je popolna samo takrat, ko je zaljubljena. Ne verjame v ljubezen na prvi pogled. Zveze gradi počasi in previdno.
Ujame se z ovnom, levom, devico, strelcem, vodnarjem.

Vodnar je hladen in ne zna pokazati čustev. Rad je sam, saj ceni svoj osebni prostor, zato se velikokrat zgodi, da je osamljen. Če boste svoja čustva pokazali prehitro ali preočitno, bo pobegnil. Osvojite ga lahko z dolgimi pogovori in raznolikimi temami za pogovor, da se sprosti in začuti, da sta na isti valovni dolžini.
Ujame se s tehtnico, strelcem, ovnom.

Znamenja vode in ljubezenski horoskop

Ljudje, ki so rojeni v znamenju vode so globokoumni, čustveni, nestalni, domiselni, introvertirani in nagnjeni k misticizmu.

Rak je čustveno in občutljivo bitje, ki svoje občutke pogosto skriva. Zelo je navezan na svojo družino.
Osvojite ga z zanimanjem brez vsiljivosti, s poslušanjem in s prijaznostjo. Z njim morate deliti občutke, mu vlivati varnost, zaupanje, nežnost in potrpljenje. Potrebuje trdo roko in prisiliti ga morate k odločitvam. Njega ne zanimajo podvigi. Zanimiva sta mu moč in intenzivnost lastne predaje.
Ujame se z ovnom, bikom, rakom, devico.

Česarkoli se škorpijon loti, se loti strastno in intenzivno, zato tudi ljubezen občuti z vsem bitjem. Ker je sadist in tiran, je z njim težko živeti. Med vsemi znamenji je najbolj ljubosumen.
Ujame se z rakom, levom, devico, škorpijonom, ribama, kozorogom.

Ribi živita v popolnoma svojem svetu, zato ju je težko razumeti. Ker sta občutljivi, ranljivi in romantični, iščeta v ljubezni čustveno osmozo. Predata se popolnoma in brez zadržkov. Ribi lahko osvojite, če si nadenete nesrečen izraz in jima izlijete svoje srce.
Ujameta se z ovnom, rakom, levom, tehtnico, škorpijonom.

Zvezde nas vodijo skozi ljubezenski horoskop

Za ljubezen smo ljudje pripravljeni premikati gore.
V želji, da bi našli popolnega partnerja pogledujemo k zvezdam in hrepenimo po njihovem vodenju.
Želimo verjeti, da obstaja energija, ki povezuje pripadnike enega astrološkega znamenja s pripadniki drugega astrološkega znamenja.

Ljubezenski horoskop, ki ga za vas pripravi Astrolife, je zemljevid, ki energijo zvezd usmeri k nam in nam z njeno pomočjo kaže pot k novim doživetjem ter k novim ljudem.

Rate this post