Zobozdravnik Doktor1a

zobozdravnik

Zdravje vaših zob je pomembno in zato moramo redno hoditi k zobozdravniku. Veliko ljudi se boji iti k zobozdravniku, mogoče ste med njimi tudi vi. Obiščite zobno ambulanto Doktor1a, kjer vas ne rabi biti strah. Njihovo ponudbo si poglejte tukaj. Tukaj imajo dolgoletne izkušnje in pri njih boste na strah pozabili. Zobozdravnik si tukaj vzame čas za vsakega pacienta in od njih boste vedno odšli nasmejani in z zdravimi zobmi. Je pa veja zobozdravstva res obširna in dandanes se ukvarjajo z celotno ustno votlino. Tako se njihovo delo ne tiče samo zob, temveč tudi zob, jezika in še marsikaj drugega.

zobozdravnik

Dandanes vam zobozdravnik nudi tudi popravilo zob. Zobna protetika je zares priljubljena, saj si vsi želimo lepega nasmeha. Včasih kakšen zob izgubimo ali se nam le ta odlomi. Takrat le k zobozdravniku, ki bo to težavo hitro rešil in vam naredil umetne zobe. Vsi si želimo tudi belih zob in lepega nasmeha, kot ga imajo igralci v filmih. Tudi to vam lahko zobozdravnik omogoči, saj je ena izmed njegovih dejavnosti tudi beljenje zob. Seveda k njihovem delu spada tudi puljenje zob, če je le to nujno potrebno. Med puljenjem dobite lokalno anestezijo in ne boste čisto nič čutili.

Morate pa vedeti, da ima zobozdravnik za sabo veliko šolanja. Najprej že sama fakulteta traja kar 6 let. Potem pa sledi še 1 leto pripravništva in nato še strokovni izpit. Potem pa sledi še 4 letna specializacija, ki se prav tako konča še z enim izpitom.  Nato pa lahko začne delati samostojno delo, lahko tudi ustanovi svojo zobno ambulanto. Imajo res veliko znanja in vi jim lahko zagotovo zaupate. Vaš nasmeh je na prvem mestu in za njega je potrebno ustrezno skrbeti. Sama redna ustna higiena ni dovolj, saj je potrebno redno obiskovati tudi zobozdravnika, ki lahko odkrije kakšne bolezni zob, ki jih vi sami ne boste opazili.

Rate this post