Operacija prsi

operacija prsi

Mlada dekleta v današnjem času zelo rada naredijo nekaj za svoje telo. Največkrat se odločijo za spremembo svojih prsi. Nekako se ne počutijo v redu, mislijo da imajo premajhne in da morajo svoje prsi povečati. Malo katera reče, da ima prevelike in naredi obratno. Odločitev za operacijo prsi ni ravno lahka, ampak če res nisi zadovoljen z njimi se odločiš. Danes je pri nam kar nekaj izkušenih plastičnih kirurgov, ki vam to omogočijo, ampak preden se odločite za tak postopek, res dobro premislite. To ni nekaj kar si bi potem čez čas premislili in spet spremenili, čeprav se vse da narediti.

operacija prsi

Operacija prsi je danes kar pogost postopek. Prihajajo ženske vseh starosti, največkrat pa se za to odločajo mlade ženske oziroma dekleta. Preden sploh vam odobrijo samo operacijo prsi, se z vami pogovorijo, če ste res pripravljeni ter vas pregledajo. Nato pa dobite termin za samo operacijo prsi. Greste še isti dan domov, ampak vedet morate, da ne boste potem brez bolečin in da se sprememba pozna kar čez noč. Kar en čas boste imeli prsi otečene in tudi na čase boleče. Ampak pravijo za lepoto moraš potrpeti. Prav tako je pri operaciji prsi.

Jaz se osebno s tem ne strinjam, tudi sama tega ne bi naredila nikoli. Kot prvo so te operacije zelo drage, kar pa moraš vse sam plačat. Drugo oziroma na prvem mojem mestu pa je, da takšna kot sem naravna se moram sprijazniti. Ne bi spremenila ničesar posebej ne operacijo prsi. Te operacije izvajajo tudi takrat, ko pride do kakšne bolezni na prsih, kot je rak in ženska ostane brez svojih prsi. Takrat je drugače in če si ženska želi vstopijo takoj poleg plastični kirurgi. Operacija prsi ni nekaj hitrega, treba pred samim posegom dobro premisliti, če je to res to kar si želite.

Rate this post