Podaljški za lase

Podaljški za laseSi že od nekdaj želite lepe, goste in dolge lase? V kolikor vam ne uspe imeti naravno dolge lase, je sedaj vse mogoče, in sicer s podaljški za lase. Podaljški za lase naredijo spremembo vaše frizure v hipu in vam tako ni potrebno več čakati mesece in mesece, da bi vam zrasli vaši lasje. Podaljški za lase zahtevajo posebno, vendar popolnoma enostavno nego. Danes imamo na voljo več način podaljševanja las, in sicer se med seboj razlikujejo glede na način vstavljanja. Podaljški za lase se vstavljajo v naravne lase s pomočjo lepila, lasnih sponk, microring čepkov, tape in (samolepilni) in flip-in.

Skratka nešteto načinov tako, da boste z lahko izbrali takšnega, kateri bo vam najbolj ustrezal. Podaljški za lase so lahko umetni ali naravni, priporočljivo je uporabiti naravne lase, saj le-te lahko toplotno obdelujete, barvate oziroma z njimi ravnate kot z vašimi naravnimi lasmi. Preden pa se odločite za podaljševanje las, se prepričajte, v katerem salonu boste podaljševanje izvedle in, ali so ustrezno usposobljeni. Podaljški za lase so dobavljivi v specializiranih trgovinah, frizerskih salonih in tudi spletnih trgovinah kot je npr. Lasnipodaljski123.si. V kolikor si želite spremembo pričeske le ob posebni priložnosti so za vas najprimernejši podaljški za lase clip on, katere lahke preprosto v vaše lase vstavite tudi same. Z njimi ne boste dosegle le želene dolžine, ampak tudi primeren volumen vaših las.

Podaljški za lase clip on so narejeni iz naravnih las, so popolnoma enostavni za uporabo in jih po uporabi lahko preprosto snamete in shranite za prihodnjič. Podaljški za lase clip on vam omogočajo kratkotrajno spremembo pričeske, kar vam omogoča, da lahko enkrat postanete kratkolaska spet drugič dolgolaska. Pa tudi cenovno dostopnejši so kot ostali podaljški za lase. V kolikor si želite trajno podaljševanje las, je priporočljivo, da izberete toplotno način vstavljanja s pomočjo lepila. To so microring ali samolepilni tape in podaljški za lase.

Rate this post