Pravilna izbira maturantske obleke 2019

Vsako leto se večina dijakov zadnjih letnikov srednjih šol, bolj kot konca pouka, veseli maturantskega plesa. To je eden lepših in zelo pomembnih dogodkov, ki zaznamuje dijaška leta. Prav tako pa je pomembna izbira maturantske obleke. Pojavlja se vprašanje kaj obleči, kako in kje izbirati, da bo obleka lepa in da se bomo v njej počutili udobno.

S klikom na slike si poglejte maturantske obleke 2019!

Obstaja veliko salonov, ki ponujajo maturantske obleke 2015 in kjer najdete pestro izbiro modelov, različnih barv in kombinacij. Nekaj je tudi salonov, ki ponujajo obleke na izposojo. Pri izbiri maturantske obleke 2019 svetujemo, da se poleg lastnega občutka obrnete tudi na strokovnjake, ki vam bodo znali svetovati. Po navadi je takšno svetovanje brezplačno. Večina oblek v salonih je narejena tako, da se jih lahko z manjšimi popravki prilagodi glede na postavo in želje. Bistvo je, da se v njih počutimo samozavestno, udobno, sproščeno in da je obleka tudi unikatna. Ne želimo namreč, da se na maturantskem plesu pojavi še kakšno dekle z ravno enako obleko.  Tega se zavedajo tudi v salonih, ki ponujajo maturantske obleke, ki niso serijsko narejene.

Maturantske obleke 2014

Pred izbiro maturantske obleke 2019 je pomembno, da imate vizijo, vsaj nek koncept, kako naj bi obleka izgledala. Dovolite pa si iti še naprej, izven okvirov. Izberite najljubšo barvo, ker bo plesanje četvorke bolj sproščeno. Pred tem se posvetujte z vašim soplesalcem in barvno uskladite vašo obleko z njegovo kravato, tako bosta kot par prekrasna. Barvni trendi za letos napovedujejo veliko modre barve in turkizne, ter veliko odtenkov vijolične barve. Poizkusite se izogibati črne barve, kajti črna barva je za tak dogodek preveč resna barva.

Pozabavajte se z izvirno kreacijo, krojem, ki ga še niste nikoli nosile. Na primer izberite obleko brez naramnic, obleko ki ima gol hrbet ali pa obleko, ki sega do tal. V kroj vključite asimetrijo ali pa večplastnost. Večini se zelo lepo poda korzet, torej da je zgornji del obleke oprijet, ker daje prefinjen in zelo ženstven izgled. Seveda pa je tukaj pomembno, da izberete pravo velikost in dolžino maturantske obleke, ki je primerna vaši postavi in se sklada s krojem obleke.

Letošnji trend so še vedno kombinacije dolgih in kratkih oblek, lahko se pa odločite ali za dolgo ali pa za kratko obleko.

Maturantske obleke

Tudi, če ste se odločile za igriv in zabaven kroj obleke, lahko izgledate slavnostno. To naredite z izbiro pravega materiala maturantske obleke 2019. Ne morete zgrešiti s svilo, šifonom ali pa lycro.

 Pozornost je treba posvetiti tudi modnim dodatkom in čevljem, da dokončno zablestite na plesu. Bleščečemu izgledu pripomorejo tudi razni kristalčki na obleki ali nakitu.

Rate this post