Frizure za tanke lase 2019 za ženske

V spodnji galeriji slik si lahko pogledate nekaj primerov frizure za tanke lase 2019.

Veliko število žensk se pogosto pritožuje nad svojimi tankimi lasmi, ki so pusti in brez leska.  Tanjši lasje imajo za 1/5 manjši premer v primerjavi z debelejšimi, zato so pogosto povešeni in brez volumna. Debelina las je običajno odvisna od  genske zasnove, se pa vseeno da s pravilno izbiro frizure za tanke lase 2019 pridobiti čudovit izgled in volumen, ki vam bo povrnil dobro počutje in samozavest. S pravilnim načinom striženja, upoštevanjem na katerih točkah se nahajajo najbolj tanki lasje ter obliko našega obraznega predela, lahko celostno spremenimo naš videz. Lasje pa tako postanejo na videz gostejši in močnejši.

Predstavljamo vam nekaj zgledov frizure za tanke lase 2019, s katerimi si lahko pomagate spremeniti vaš izgled.

1. Fru fru pričeske

Fru fru frizure zagotovo povečajo volumen in polnost tankih las. Bolj ko jih boste postrigli nazaj, bolj polno bodo izgledale vaše frizure za tanke lase 2019.

2. Paž frizure 2019

Obstaja več vrst paža, vendar pri tankih laseh je nujno, da so lasje enake dolžine. Enakomerna porazdelitev dolžine paža naredi lase na videz debelejše in pridoda k volumnu. Predolgemu pažu se izogibajte, ker bodo lasje potem izgledali še bolj tanko, kot so.  Glede dolžine frizure  za tanke lase 2017 raje povprašajte vašega frizerja, ki bo striženje prilagodil vaši obliki obraza. Paž se lahko odlična kombinira s fru frujem ter tako doseže res izjemen učinek polnosti.

3. Pričeska s plastmi

Če imate srednje dolge lase in želite ohraniti dolžino, si postrižite lase v plasti, katere jim bodo pridodale volumen. Lahko jih postrižete po korakih od obraznega predela nazaj, nato pa jih skodrate stran, da se okoli ustvari čimveč volumna.

4.  Kratki lasje

Pri kratkih laseh je pomembno, da se lase postriže v več plasteh, da pridobijo čimveč volumna.

5. Zelo dolgi lasje

Tem pa se je najbolje izogniti saj zelo dolgi lasje, sploh če so postriženi v isti dolžini, bodo čisto brez volumna plosko viseli ob glavi. Tako da zelo dolgi lasje niso primerni za obliko frizure za tanke lase 2019.

 

3.4/5 - (10 votes)