Najmodernejše paž frizure 2019

V spodnji galeriji slik si lahko ogledate nekaj modernih zgledov paž frizure 2019.

Če si želite omisliti paž frizuro je letošnje leto 2019 definitivno pravo leto za takšno odločitev. Paž frizure 2019 imajo v letošnjem letu tudi popularne trendne manekenke in poleg tega ni boljšega kot pustiti svoje stare drobce las na tleh pri frizerju in zakorakati v svet z novo pričesko. V primerjavi z lanskimi paž frizurami so letošnje veliko bolj sproščene ter bolj modne. Predstavljamo vam najbolj moderne paž frizure 2019.

1. Skodrana paž pričeska

Paž pričeska je redna stalnica že približno 100 let, vendar kljub temu ravni lasje, ki zaznamujejo klasični paž niso edina možnost za vas. Naprimer kratki skodrani paž je izvrstna frizura tako za ženske, ki imajo naravne skodrane oziroma valovite lase, kot tudi prekrasen način razvedritve za ženske z ravnimi lasmi. Skodrana oziroma valovita paž pričeska, je milejša različica strožje paž frizure 2019, idealna za udeležbo na kakšni zabavi.

2. Nežno valoviti paž

Za takšno obliko paž frizure 2017 potrebujete pripomoček (kodralnik), s katerim lahko izoblikujete kodre. Nato pa jih je potrebno s prsti razčesati, da ustvarite efekt naravnih kodrov.

3. Speta paž pričeska

Da obdržite naravne kodre si po umivanju lase posušite s fen difuzerjem. Če kodrov še nimate jih naredite s kodralnikom. Nato lase spnite zadaj v figo in nekaj prostopadajočih kodrov pustite ob strani.

4. Retro paž frizura

Če si želite paž frizure 2019 iz obdobja 50-ih, si izoblikujte kodre s pomočjo navijalk  in jih dodobra razčešite. Zgornje drobce las počešite nazaj in spnite, kodri pa naj prosto visijo odzadaj in ob strani. Trendi v modi tako kot povsod pridejo in grejo in se prej ali slej spet vrnejo. Naprimer v letu 2013 je paž segal do brade, v letu 2014 je postal resast, v letu 2015 pa je izstopal retro paž. Retro različica paža izhaja iz obdobja 70-ih  in je malce daljši z ravnim, ne pretirano ostrim robom. Nepogrešljiv dodatek pri pažu je tudi na mehko pristrižen fru fru.

3.7/5 - (10 votes)