Tečaj nemščine

Nemščina je eden najbolj razširjenih jezikov v Evropi. Je zelo uporaben in zanimiv jezik, ki je govorjen v večih državah. Nemščino govori kar 140 milijonov ljudi. Torej se tudi vi želite naučiti nemščine?  Prijavite se na tečaj nemščine in se naučite enega izmed najbolj govorjenih jezikov na svetu.

Tečaj nemščine poteka z Karnionovo metodo že 25let in združuje poslušanje v alfa stanju in  individualen pogovor s profesorjem, kar naredi učenje bolj preprosto, hitro in s tem jezik ostaja v spominu za dlje časa. Tečaj nemščine tako predstavlja naravnejšo obliko učenja, saj se jezika učimo s poslušanjem in govorjenjem, tako, kot smo se naučili maternega jezika.

tečaj nemščine

Nemščina je uporabna za poslovanje, delo in šolanje v tujih državah. Lahko pa pomaga tudi, če odidemo le na izlet v tujo državo.

Tečaj nemščine poteka po običajnih 4ih do 8ih šolskih urah dnevno, saj se tako tečaj konča v 14-dneh oziroma dveh, v najslabšem primeru treh tednih. Pred tečajem nemščine najprej dobite brezplačno testiranje na vseh področjih jezika, da izvedo koliko že veste in koliko se še potrebujete naučiti. Glede na vaše znanje, razumevanje, pisanje, branje in govorjenje nemščine je za vaš določen nivo učenja. Saj je brez pomena začeti tečaj nemščine na prvem nivoju, če imate že predznanje nemščine.

Po tečaju nemščine poteka izpit iz jezika, katerega večina opravi.

Na tečaju nemščine je možen tudi individualni pouk, ki ga opravlja trener oziroma učitelj. Tu je tudi možnost, da se naučimo o čem, kar nas zanima. Možne pa so tudi specializirane vsebine, če se želite naučiti le določenih stvari, za določene situacije (npr. za obrtnike, zdravstveno osebje)

Nemščina je odlična za delo v tujini, saj je zelo razširjen jezik. Če imate namen oditi v tujino zaradi vašega poslovnega stanja oziroma službe. Zaposlitev v tujini je lahko odvisna od vašega znanja drugih jezikov. V Karnionu poučujejo tudi 3 profesorice, rojene z nemškim jezikom. Te vas lahko hitro in učinkovito naučijo ne le o jeziku, vendar tudi o kulturi za jezikom in  v državi.

Rate this post