Primerne frizure za valeto 2019

Vprašanja kot so kateri tip frizure za valeto 2019 izbrati začnite razmišljati že ko nakupujete obleko. Za dekleta na splošno velja da speti lasje izražajo večjo eleganco, medtem ko pa spuščeni lasje predstavljajo naravnejši in bolj sproščen videz. Najnovejši trend pri dodatkih za lase je tudi nakit. To so razni kristalčki na kratki ali daljši nitki, ki se jih vpne v lase. Ostali dodatki so še razne rožice, špangice, trakovi in obročki. Priljubljeni so tudi lasni podaljški, saj si veliko deklet želi daljše in gostejše lase.

V spodnji galeriji slik si lahko pogledate nekaj zgledov frizure za valeto 2019.

Frizure za valeto lahko izboljšate še s spreji za lase ali barvnimi prameni, ki se sperejo po prvem pranju. Priporočeno je da so pričeske čimbolj naravne in sproščene. Če si boste frizure za valeto 2019 oblikovale same potem izberite tiste, ki ne zahtevajo preveč strokovnega frizerskega znanja.

Na primer razne kite, čope, fige, zvitke ali pa proste padajoče lase, ki morajo biti negovane in postrižene skladno z obliko glave in stilom obleke. Bistvo vsega pa je da se s frizure za valeto 2019 počutite samozavestne. Vsa dekleta, katera si nameravate barvati lase pa vedite da barva ne bo bistveno drugačna. Potem imamo pa še nasvet glede različnih oblik obraza.

Pri ovalni obliki  lahko izbirate med skoraj vsemi frizurami razen kratkimi, ker bi te preveč podaljšale obraz. Pri okroglem obrazu so priporočeni kratki kodri ali stopničasta oblikovana frizura, pri kateri se najbolj kratki lasje začnejo pod brado. Pri dolgem obrazu izbirate med frizurami, ki dajejo širino obrazu.

Zelo primerne frizure za valeto 2019 so paž frizure ali pa dolgi lasje, ki so postopno skrajšani proti obrazu. Pri štirioglati obliki obraza izbirajte kodre, tanke konice las ali paž ki sega pod brado. Pri moških pa so priporočene dolge frizure za valeto 2019, ki so bolj elegantne in imajo bolj surov, razmršen stil ter resasto oblikovani lasje.

 

 

2/5 - (2 votes)