Naj fru fru frizure 2019

V spodnji galeriji slik si lahko ogledate nekaj zgledov fru fru frizure 2019.

Si želite hitro posodobitev svoje pričeske? Odločite se za fru fru frizure, ki so bile nedavno nazaj glavna atrakcija na modnih preprogah. Fru fru frizure 2019 oziroma kratko postrižene čelne resice postanejo modni trend na vsakih nekaj let, vedno pa so sprejete z odprtimi rokami. Leto 201* je bilo v znamenju vrnitve fru fru pričeske, le v nekoliko gostejši variaciji kot v preteklosti. Lahko je počesan na stran, raven ali gost, fru fru lahko v trenutku spremeni vaš izgled.

Pozanimajte se pri svojem frizerju, ki vam bo lahko najbolje svetoval, kateri fru fru bi bil najbolj primeren za vaš tip obraza. V letošnjem letu so fru fru frizure 2019 lahko dolge, kratke, ravne, valovite, klasične ali počesane na stran. Vsaki ženski se lepo prilagaja, le pravega zase si morate izbrati. Če imate dolgo ali ovalno obliko obraza vam bo najbolj pristojil tak, ki seže do linij obrvi, za okroglo obliko obraza pa malo daljši fru fru, ki se ga ovije navznoter. Če pa imate bolj oglato obliko obraza, ga bo fru fru omehčal, ovit naj bo na stran in spuščen do brade.

Drugače pa naj bojo vaše fru fru frizure 2019 čim gostejše ter čim daljše, tik pred očmi. Fru fru se ujema k razmršenim pričeskam, seksi frizurcam iz 60. let, ter gladkim, ravnim lasem. Fru fru frizure 2019 so idealne za lase, ki sežejo do ramen, pa tudi za krajše ali daljše lase. Pri daljših pa še posebej če imamo v mislih naravno valovite lase.

 

2/5 - (2 votes)