Bolečine v trebuhu in zoprna napihnjenost. Znebite se ju na naraven način

Vsakdo od nas se je že srečal z neprijetno bolečino v trebuhu, z napetostjo, krči, zgago in vetrovi ter kar je najhujše, s padcem imunskega sistema. Ponavadi se nam to zgodi tudi v kakšnem najbolj neprijetnem trenutku, na pomembnem poslovnem sestanku, na zmenku ali pa morda v dvigalu… Ampak obstaja rešitev tudi za to in to povsem naravna in učinkovita. Preden pa vam jo zaupamo, najprej poglejmo, zakaj to takih težav sploh pride, kaj so vzroki in kaj jih povzroča. V naši črevesni flori se nahaja milijarde bakterij, ki skrbijo, da naša prebava poteka učinkovito in nemoteno. Poznamo koristne in škodljive bakterije in obe vrsti se nahajata v našem prebavnem sistemu ter vzdržujeta krhko ravnovesje sil. Ko pa zaradi različnih razlogov, o katerih bomo še govorili, pride do premoči škodljivih bakterij, je posledica to, o čemer smo že govorili. Zgaga, bolečine v trebuhu, napetost in napihnjenost in neprijetni vetrovi ter razpad našega imunskega sistema.

Bolečine v trebuhu

Kaj povzroča vse te simptome? 

Najbolj preprost odgovor na to vprašanje je sodoben način življenja. Torej premalo gibanja, stres, nezdrava in neredna prehrana, vse to vpliva na to, da se v naši črevesni flori prekomerno razvijejo tiste škodljive bakterije in prevzamejo nadzor nad našo prebavo in našim počutjem. najbolj razvoj teh bakterij spodbujajo snovi, ki jih v telo vnesemo z nezdravo prehrano, kot so na primer umetna sladila in enostavni sladkorji, potem alkohol in antibiotiki, seveda pa na to vplivajo tudi stres, jeza in pa življensjski slog brez rednega gibanja in vadbe. Žal tudi sodobna industrija hrane ne pomaga veliko pri tem in tako skoraj v vseh živilih, ki jih kupujemo v trgovinah, najdemo vsaj nekaj umetnih sladil in enostavnih sladkorjev, tako, da se temu v celoti zelo težko izognemo in bolečine v trebuhu se zelo hitro lahko pojavijo.

Kaj nam sploh preostane?

Vedno obstaja rešitev, pa je tako tudi v tem primeru. Ker vemo, da si življenjski slog zelo težko drastično spremenimo, da zelo težko zdravo jemo, če nam zmanjkuje časa, da bomo slej kot prej izpostavljeni stresu in jezi, potem moramo rešitev poiskati drugje.

Vsekakor je prvi korak k boljšemu počutju in zdravju ta, da se začnemo vsaj malo več gibati. Že malo daljši vsakdanji sprehod nam bo zelo koristil, če pa se bomo odločili za eno izmed mnogih vrst organizirane vadbe, ki so nam na voljo, pa bo to že zelo velik korak k temu, da bolečine v trebuhu, zgaga, vetrovi in napetost postanejo preteklost. kajti telesna aktivnost krepi naš imunski sistem, zmanjšuje stres in pomaga telesu, da ga samo obvladuje.

Probiotiki

Drugi korak pa je seveda dodatna pomoč dobrim bakterijam v naši črevesni flori, da se uprejo slabim bakterijam in ponovno vzpostavijo zdravo naravno ravnotežje, ki je potrebno, da naša prebava funkcionira optimalno in da je naše počutje dobro in zdravo. Ta pomoč pa so probiotiki, organizmi, ki vzpodbudijo razvoj dobrih bakterij in na ta način pomagajo spet vzpostaviti pravo ravnotežje sil v našem prebavnem traktu. Probiotiki se nahajajo v nekaterih živilih, kot so na primer zelje in zelena listnata zelenjava, redkvice, različno jagodičevje, pa tudi avokado na primer. Vsa ta živila vsebujejo visoko količino naravnih probiotikov, ki nam bodo pomagali pri izboljšanju našega počutja in učinkovito odpravili bolečine v trebuhu, vetrove in vse ostale simptome, ki se pojavljajo.

KUPON-brezplacna-postnina-600x308

Ker pa je vnos velikih količin hrane problematičen iz več vidikov, kot so na primer težava pojesti tako veliko količino hrane, ali pa vnos prevelikih količin kalorij in s tem povečanje težav s telesno težo, so strokovnjaki seveda našli tudi bolj priročno rešitev. Gre za probiotike v obliki kapsul, ki vsebujejo veliko količino probiotičnih kultur, ki nam bodo učinkovito in hitro pomagale uravnati našo črevesno floro in tako zmanjšati naše bolečine v trebuhu. Še posebej učinkovito rešitev so razvili na portalu Popolna postava, kjer so v sodelovanju s strokovnjaki opravili kar 194 različnih raziskav in na temelju pridobljenih rezultatov razvili izjemno učinkovito prehransko dopolnilo Golden TREE Complete Biotics, ki je sestavljeno iz kar 20 različnih in zelo odpornih probiotičnih sevov, ki skupaj predstavljajo kar 20 milijard probiotičnih kultur v vsaki kapsuli. Kulture so izjemno odporne na žolč in kislino in so primerne tudi za vegetarijance. S pomočjo teh probiotikov bo vaša črevesna flora v kar najkrajšem času spet v odličnem stanju in vaša prebava bo ponovno odlično delovala, bolečine v trebuhu, napihnjenost, krči in zgaga pa bodo samo še preteklost.

Počutite se dobro

S pomočjo Golden TREE Complete Biotic se boste hitro počutili veliko bolje. S svojo učinkovitostjo bodo vašo črevesno floro hitro spravili v red in pozabili boste na vse težave. Seveda pa ne pozabite, zdrav način življenja je še vedno najbolj učinkovito zdravilo. Gibajte se, jejte zdravo in uravnoteženo prehrano in, če se le da seveda, se izogibajte stresu in jezi. Če pa boste vendarle ponovno začutili težave, uporabite Golden TREE Complete Biotic probiotike in izboljšajte svojo prebavo. Pozabite torej na bolečine v trebuhu, zgago, vetrove in vse ostale neprijetnosti in uživajte v dobri hrani in pijači brez skrbi.

4.5/5 - (2 votes)