Vas zanimajo kakšne bodo moderne frizure 2020?

Moderne frizure 2020 se še vedno držijo podobnih smernic, kot so bile zapovedane za iztekajoče leto. V ospredju bodo ostale kratke frizure asimetričnih oblik, ki so ženstvene in poudarijo obraz.

Spodaj si lahko s klikom na sliko ali besedilo, ogledate in preberete več o prihajajočih trendih za leto 2020

Moderne frizure 2020 ne bodo več toliko zabrite, kot je bilo to moderno letos. Takšne frizure bodo rezervirane le za določene stile, saj je za naslednje leto poudarek na mehkobi in naravnem izgledu. Ponovno bo moderna prečka na strani, s katero boste takoj dosegli asimetričen videz. Kratke moderne frizure 2020 pa bodo zelo spominjale na deške frizure, vendar bodo v kombinaciji s pravilno izbiro oblačil ter ličil izredno zapeljive in ženstvene.

Sedaj bo pravi čas za drastične spremembe. Prihaja novo leto, trendi kratkih pričesk pa se bodo nadaljevali. Z menjavo frizure se lahko znebite uničenih las in razcepljenih konic. Kratke moderne frizure 2020 pa ne bodo zahtevale veliko urejanja, tako da boste prihranili tudi na času. Naslednje leto bodo ženske nosile razmršene pričeske in v ospredju bo videz urejene neurejenosti. Zjutraj si boste pričesko le malo razmršile, uporabile nekaj gela in pripravljene boste na odhod.

kratke moderne frizure 2015

Moderne frizure 2020 bodo tudi pri barvanju ohranile naraven videz. Izredno moderni bodo prameni v več ujemajočih se barvah in pa tehnika barvanja ombre, ki da lasem izgled, kot da jih je posvetlilo sonce. Bolj drzne ženske se lahko prepustijo eksperimentiranju z barvo, vendar bodo v naslednjem letu moderni le prameni. Smernice za prihajajoče leto so torej zastavljene.

Moderne frizure 2020 pa vseeno nudijo veliko manevrskega prostora za ravno tisto frizuro, ki pristaja vaši obliki obraza in vas polepša. Pomembno je, da ste s pričesko zadovoljne in samozavestne. Priporočljivo pa je vedeti, da osebam z okroglim obrazom pristajajo stopničaste pričeske in pa frufru na stran. Moderne asimetrične frizure so najboljša izbira za osebe s štirioglatim obrazom, saj omilijo stroge linije obraza. Stilisti in frizerji za takšno obliko obraza odsvetujejo enakomerne in ravno odrezane pričeske. Moderne frizure 2020 so primerne tudi za osebe s podolgovatim obrazom, katerim se priporoča močan frufru ter stopničaste pričeske z volumnom. Če ste srečnica, ki ima ovalni obraz, vam pristajajo pričeske vseh vrst in dolžin. Izbira je velika, saj oblika obraza dopušča nešteto možnosti.

Za ogled slik v večji velikosti, kliknite na sliko

Moderne frizure 2020 napovedujejo nekaj sprememb tudi pri moških. Za naslednje leto so modne zapovedi takšne, da bodo mladi fantje postali moški, moški pa bodo z novo frizuro zopet postali mladeniči. Tudi pri moških se bodo frizerji in stilisti držali vodila, da prevladujejo preproste in naravne pričeske. Videz bo tako mladosten in športen, vendar eleganten.

Kakšno pričesko boste nosili naslednje leto je torej odvisno od oblike obraza in stila, potrebno pa je paziti tudi na zahtevnost oblikovanja. Pripravljeni bodite tudi na pogostejši obisk frizerskega salona, saj izredno moderne pričeske zahtevajo veliko urejanja. Ne glede na to, pa bodite predvsem pozorni na to, da ste s pričesko zadovoljni, ustreza vašemu slogu oblačenja in stilu življenja. Frizura naj bo praktična, vendar vseeno naj poudari lepoto vašega obraza. Vsake toliko časa so spremembe dobrodošle in nova frizura naj bo odraz novega začetka.

Vstopite v novo leto samozavestni, zapeljivi in pripravljeni na nove izzive.

2.9/5 - (11 votes)