Naravni lasni podaljški v hipu spremenijo tvojo pričesko

naravni lasni podaljški

Življenje je menda prekratko, da bi vseskozi imeli le eno in isto pričesko – a kaj, ko nekaterim nesrečnicam lasje kar nočejo in nočejo zrasti, torej kakšne večje spremembe v svoji pričeski ne morejo narediti. Naravni lasni podaljški po dostopnih cenah tudi tem nesrečnicam omogočijo vidno spremembo pričeske in to kar čez noč – lahko si spremenš dolžino las, volumen, barvo, dodaš lahko razne kitke in čope, frufruje, skratka, ponudba lasnih podaljškov je res široka, zato te zagotovo ne bo razočarala.

Naravni lasni podaljški so bistveno boljši kot pa tisti iz sintetičnih materialov, saj zdržijo dosti dlje (ob pravilni uporabi tudi eno leto in celo več), narejeni so iz 100 % naravnih las, ki jih podjetje redno dobiva od zaupanja vrednega dobavitelja, zato so ti lasni podaljški lepi, mehki, gosti in se ne vozlajo. Naravni lasni podaljški so povsem enostavni za uporabo – neguješ jih namreč popolnoma enako kot svoje lase, pazi le, da ne zmočiš čipke ali clipov, saj tako poškoduješ pritrditveno mesto in teh podaljškov ne moreš več uporabljati. Lasne podaljške lahko celo barvaš, pa jih ne boš uničila.

Poleg tega, da lahko pri lasnih podaljških izbiraš dolžino in stil svoje nove pričeske, lahko izbereš tudi gostoto las, ki ti najbolj ustreza. Če imaš redke in tanke lase (pa si želiš daljših las), ali pa si želiš lase zgolj zgostiti (in ne tudi podaljšati), potem ti je na voljo enojna gostota podaljškov; če imaš gostejše lase in si želiš tudi podaljšanja, potem je zate prava dvojna gostota podaljškov. Trojna gostota pa je za vse, ki imate res goste lase in jim želite dodati dolžino ter volumen.

Naravni lasni podaljški so ti na voljo v več stilih oz. oblikah, ali kakorkoli že to imenuješ – izbiraš namreč lahko med clip-on podaljški, čopom na trak, clip-on fru-frujem in clip-on volumizer podaljški.

Rate this post