Trend frizur za leto 2019

Oglejte si prihajajoči trend frizur za leto 2019

Zabrite frizureZabrite
kratkeKratke
dolgeDolge
pixieTanki
pažPaž
frufruFru fru

Frizura predstavlja ogledalo naše osebnosti in navadno se za njeno spremembo odločimo takrat, ko zaključimo z nekim poglavjem in pričnemo novo (npr. nastopimo prvo resno službo). Nekatere ženske pa se odločijo za spremembo frizure preprosto takrat, ko se po določenem času naveličajo enega in istega sloga. Spremembe naše frizure pa je izmed vseh prav zagotovo najbolj vesel frizer. Frizerji izredno radi strižejo in so prav navdušeni nad ženskami z daljšimi lasmi, ko se le-te odločijo za drastično spremembo, ko gredo iz daljših las na krajše.

Prihodnje leto bodo trend modnim frizuram postavile ravno kratkolaske, saj bodo sexi kratki lasje izredno priljubljeni v letu 2019. Najbolj modna sloga bosta ravno bob in pixie. Bob slog frizure 2014 je primernejši za tiste ženske, ki si želijo biti pri spremembi manj radikalne. Bob slog je za oblikovanje najmanj zahteven, saj si boste lase po želji oblikovale samo s krtačo za lase. Medtem ko bo med bolj drznimi priljubljen pixie slog frizure 2019, ki še posebej pristoji ženskam z drobnim obrazom. Pixie slog niti najmanj ni zahteven, saj si lase preprosto razmršite z rokami.

V kolikor si boste v letu 2019 še vedno želele daljše lase, bodo frizure 2019 z daljšimi lasmi naredili posebne predvsem lasni dodatki, in sicer obročki, perlice, rožice ipd. Frizure 2019 bodo modne naredile tudi pravilno izbrane barve za lase, in sicer bodo med najbolj modnimi medeno blond in sončno rjava, kateri bosta frizuram dali pridih svežine in sijoč izgled. Frizure 2019 bodo nekoliko odštekane in samosvoje, saj bodo imele svojo pot med modnim smernicami še vedno začrtane zabrite frizure.

Zabrite frizure 2019 so primerne tako za ženske kot tudi za moške, in sicer za takšne, ki si želijo vzbuditi pozornost in se ne bojijo radovednih pogledov mimoidočih. Zabrite frizure so priljubljene predvsem pri zvezdicah, nekatere si morajo drastično spremembo omisliti zaradi vloge v filmu, spet druge zaradi lastne želje. V kolikor si želite drastične spremembe, biti v središču pozornosti ali preprosto eksperimentirati, so zabrite frizure 2019 idealne za vas. Poleg kratkih, zabritih in daljših frizur bo še vedno izredno priljubljen tudi paž, katera pristoji ženskam z okroglim obrazom. Frizure 2019 so modne, sveže in primerne za kakršnokoli spremembo vaših las.

Rate this post